ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Този път няма да се спираме на случай от миналото, а ще разкажем за актуален залог, който влиза в историята като най-голямата печалба в хазарта. Изходът му се чакаше от десетина дни, когато късметлията сам разкри, че тръпне от възможността за рекорда.

Американецът Джим Макингвейл, известен като Мак Матрака, спечели 75 милиона долара, след като любимият му бейзболен отбор Хюстън Астрос спечели финалната серия на МЛБ срещу Филаделфия Филис с 4:2 и триумфира с титлата. Малко след това той отиде да си прибере печалбата и публикува в социалните медии своя снимка, на която държи пълен куфар с пари.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

През последните месеци Макингвейл, който има мебелен магазин в Хюстън, известен с големите си намаления, е направил няколко залога на обща стойност 10 милиона долара, че Астрос ще спечелят шампионата по бейзбол.

Най-големият му залог от поредицата е за 3 милиона долара при коефициент 10 към 1. Сумарната ставка на всичките му направени прогнози за титлата на Хюстън Астрос е 7,5 към 1.

Пред CNN Мак Матрака призна, че е стискал палци за триумфа на любимия си отбор не само от фенски пристрастия и в очакване на рекордната печалба, но се е надявал, че със спечената сума ще успее да покрие някои загуби от минали залози и част от намаленията в мебелния магазин. Заради тях той е бил изправен пред фалит.

Дори по време на финалната серия на МЛБ Макингвейл предлагаше невероятна промоция. Ако Хюстън Астрос спечели титлата, не само ще възстанови похарчената сума, но и ще я удвои, за всеки клиент, който е напазарувал на стойност по-голяма от 3000 долара.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК