ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голът на Роберт Левандовски от дузпа в седмата минута на добавеното време, който донесе на Барселона победата с 2:1 като гост на Селта, зарадва асове на родните футболни отбори.

Благодарение на попадението на поляка лидерите в играта Звездна Лига на Букмейкър БЛИЦ познаха точния резултат за успеха на каталунците. Това пък означава, че битката в челото на класирането на играта продължава да е доста оспорвана.

Точният резултат от победата на Барса беше познат от шест участници в Звездна лига. Това лидерите в класирането Янис Карабельов (Ботев Пловдив), Илиян Стефанов (Левски) и Алекс Колев (Крумовград), както и Галин Иванов (Славия), Александър Дюлгеров (Пирин) и Красимир Милошев (Локомотив София).

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Те прибавиха по три точки в актива си от успешните прогнози. Други петима добавиха по една точка, тъй като бяха предвидили успех на Барселона. Равенството между Манчестър Сити и Челси (1:1) се оказа неприятна изненада за всички, тъй като никой не беше заложил за подобен развой. Всеки един от участниците беше дал предпочитанията си за успех на „гражданите“.

25 кръг от играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ продължава и днес с два мача. Първо Райо Валекано приема Реал (Мадрид) в едно от дербитата на испанската столица, а след това Байерн гостува на Бохум в Бундеслигата и ще опита да се реваншира пред своите фенове за двете поредни загуби през последната седмица.

Всички прогнози в 25-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

КЛАСИРАНЕТО В ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА