ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Златното момиче в художествената гимнастика Ренета Камберова направи пореден удар в играта на efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

След като се справи с певеца Дичо в два кръга, сега Рени поведе и на колегата му Богдан Томов с прогноза за най-старото столично дерби между Левски и Славия (2:0).

Тя заложи на успех на "сините" с 1:0 и в интерес на истината само секунди я отделиха от това да познае точния резултат, на младежкия национал Марин Петков заби втори гол при контраатака в продължението на двубоя.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Така тя получава само една точка според правилата на efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Богдан Томов заложи на резултат 2:2 и остава без точки.

Днес пред двамата има още две дербита от родната елитна футболна група efbet Лига. От 16:30 е двубоят Локомотив (Пловдив) - Лудогорец (двамата залагат на успех на разградчани, но с различен резултат), а от 19:00 часа е другият двубой Локомотив (София) - ЦСКА. За него Камберова прогнозира минимален успех на "червените", а Томов - 0:0.

класирането в играта до момента. За познат резултат се дават по 3 точки, а за познат знак (победа, равенство или загуба) по една: