ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Участниците в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представители на футболните клубове от родния елит прогнозират интригуващи мачове от най-силните първенства на Европа, определено привлякоха вниманието. Равенството между Ювентус и Интер снощи (1:1) в дербито от Серия "А" доведе до нещо невиждано в играта ни. 

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Общо 8 участници в 13-ия кръг познаха точния резултат от мача. Такава успеваемост се случва за първи път от началото на втория сезон на Звездната лига. Припомняме, че в осмия кръг отново двубой на Ювентус се оказа лесен за познаване. Тогава седем от участниците правилно предвидиха, че "бианконерите" ще спечелят с 2:0 срещу Торино в градското дерби. Снощи обаче осем човека демонстрираха перфектна познаваемост и добавиха по 3 точки към актива си. 

Лидерът във временното класиране Янис Карабельов (Ботев Пд) е сред отличниците и събра 66 точки. Конкурентите му в челото Петър Дебърлиев, Александър Дюлгеров и Илиян Стефанов обаче не взеха точки от равенството между Юве и Интер. Така Карабельов се откъсна на върха и вече има с 5 точки повече от втория Дебърлиев. 

Другите, познали точния резултат на дербито от Серия "А", са Димитър Илиев, Галин Иванов, Иван Дичевски, Васил Василев, Васил Панайотов, Даниел Генов и Алекс Колев.

Какви бяха прогнозите на участниците в Звездната лига в 13-ия кръг - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ЗВЕЗДНА ЛИГА: