ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Едно от лицата на БНТ - Христина Христова, най-после успя да победи легендарния коментатор, анализатор и водещ на Шампионската лига Красимир Минев. Чаровната водеща надви съперника с 2:1 точки в деветия кръг на играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която популярни личности прогнозират мачове от родния футболен елит.

Така Христова продължава напред с минимален аванс, елиминирайки Минев. Оспорваният им дуел продължи цели три кръга, след като в първите два завършваха с равен брой точки. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Прогнозите им за мачовете от деветия бяха почти еднакви, като победата на водещата от БНТ дойде благодарение на успеха на ЦСКА с 2:0 над ЦСКА 1948. Хриси беше прогнозирала 2:1 за "армейците", докато Минев очакваше равен резултат.

За посления мач от кръга Крумовград - Левски двамата бяха предвидили победа с 2:1 за тима на Николай Костов. Срещата обаче приключи 2:2 и не им донесе точки. 

В генералното класиране на забавната ни игра с прогнози Христина Христова е лидер с 16 точки и очаква следващия си съперник за десетия кръг. Припомняме, че преди дългата битка с Минев тя елиминира и колежката си от БНТ Карина Караньотова, която в подреждането е втора с 12 т. 

Как Христина Христова и Краси Минев прогнозираха мачовете от 9 кръг!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!