ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новият кръг в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ започна без нито един познал точния резултат на първия за прогнозиране мач. Представителите на клубовете от Efbet Лига се затрудниха с дербито в Португалия Бенфика - Порто, спечелено от домакините с 1:0. 

Световният шампион с Аржентина Анхел Ди Мария донесе успеха на "орлите", които играха с човек повече от 19-ата минута, когато Фабио Кардосо бе изгонен с директен червен картон.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

По-голямата част от челниците в класирането в Звездната лига бяха прогнозирали равенство и остават с празни ръце от този мач. Общо 9 от участниците в играта ни с прогнози правилно предвидиха, че Бенфика ще спечели и взеха по 1 точка. Двама от тях са от челото на класирането - Александър Дюлгеров (Пирин) и Божидар Пенчев (Берое). 

На върха продължава да е Янис Карабельов (Ботев Пд) с 28 точки, втори с 26 е Петър Дебърлиев (Хебър), следват четирима с по 25 - Илиян Стефанов (Левски), Красимир Милошев (Локомотив Сф), Сашо Дюлгеров и Божидар Пенчев.

Седмият кръг на играта ни продължава с интригуващите мачове Тотнъм - Ливърпул, Лайпциг - Байерн, Жирона - Реал (Мадрид) и Аталанта - Ювентус.

Всички прогнози за 7 кръг на участниците в играта - ТУК

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!