ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Световноизвестната диетоложка на звездите Енджи Касабие е победителката в 17-ия кръг на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която популярни личности прогнозират мачове от родното футболно първенство. 

Красавицата продължава напред, след като успя да елиминира Дарин Ангелов, и то по категоричен начин - със 7:2 точки. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Касабие се представи впечатляващо в предвижданията на двубоите през изминалия уикенд. Тя позна два точни резултата от петте мача в програмата на забавната ни игра: Черно море - Берое (1:1) и Лудогорец - Славия (2:1). Освен това Енджи добави една точка и от "единицата" на ЦСКА - победата на "червените" с 3:1 срещу Ботев (Пловдив).

Дарин Ангелов този път не уцели нито един точен резултат и oтпада от Еfbet Лига. Актьорът продължава да е лидер в генералното класиране с 21 точки. 

Ангелов беше в отлична серия, след като елиминира три красавици в играта на Букмейкър БЛИЦ. Дарко надделя срещу фолкпевицата Бони, синоптичката Гергана Малкоданска, а преди седмица се справи и с Мис България 2010 Ромина Андонова - Тасевска. Енджи Касабие обаче нахлу мощно в Еfbet Лига и го спря, побеждавайки го по категоричен начин. 

ВИЖТЕ ПРОГНОЗИТЕ НА ДАРИН АНГЕЛОВ И ЕНДЖИ КАСАБИЕ ЗА 17-ИЯ КРЪГ В ЕFBET ЛИГА!