ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Теди Кацарова е сензационния победител в първия сезон на играта на БЛИЦ Букмейкър – ефбет Лига. Изненадващо за мнозина, красивата певица спечели първото място, след като показа завидни умения при прогнозирането на футболни мачове. Теди даде интервю за БЛИЦ, в което разкри няколко интересни неща, свързани с нейните оракулски умения.  

-Теди, как така сложи цели четирима мъжаги в малкия си джоб и направи невъзможното? Някой помагаше ли ти при прогнозите?
- (смее се) Явно силна интуиция, защото никой не ме е съветвал какви прогнози да дам. Инстинктивно се случваше всичко. Аз не се интересувам от този спорт, не съм била никога и кой знае какъв фен. Може би точно заради това и имам успех.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

- Интересуваше ли се от формата на отборите и мястото им класирането, преди да дадеш прогнозите, или прогнозираше ей така?
- Не, в интерес на истината. Просто защото никога не ме е вълнувало това. Давах ги чисто интуитивно.

- А иначе интересуваш ли се от футбол или по-скоро си от хората, които казват: Ако играят два отбора в хола ми, ще се преместя в кухнята? Знам, че приятелят ти Ян следи играта.
- С Ян сме почти винаги така – той си гледа нещо на ipad, аз – на телевизора, един до друг. Той ми казва еди кой си би, защото е изключително запален по футбола, а и по хокея също. Това са двата спорта, от които се интересува. А единственото вълнение, което аз съм изпитвала по отношение на футбола, беше, когато националният отбор на България беше сред най-добрите в света. Покрай мен беше страшна еуфория!

- Говориш за незабравимото лято на Мондиал САЩ ’94, нали?
- Да, точно! Тогава ми беше по-голяма тръпка, иначе не.

- Имаш ли любими отбори у нас и в чужбина?
- Честно казано, нямам. Като дете си спомням, че бях от Левски, понеже всички около мен бяха за този отбор, а и на мен ми харесваше много синия цвят. Днес съм абсолютно безпристрастна.

- А любими футболисти?
- За мен всеки един от тях е герой. Знам колко много се трудят и колко работа трябва, каква зверска дисциплина е нужна, за да се постигат успехите. Успелите футболисти за мен са хора, които отдават абсолютно всичко на спорта и много често им е много трудно да балансират между семейство и работа. Хубавото е, че както в спорта, така и в изкуствата – нашето хоби се превръща и в наша работа. Правим го с голяма любов. Намирам много сходства, когато сме си говорили с Ян, който е бивш национал хандбалист. Казвал ми е: „Много ми е познато всичко, притеснението ти преди концертите, дисциплината, храненето, начина на живот, спортуването. Всичко това е много близко до живота, който имах преди“.

- Гледала ли си на живо мачове и къде, ако не е тайна?
- О, Ян ми е обещал да го направим скоро, защото не съм ходила на мач никога в живота си, а сигурно е голямо изживяване.

- Къде ти е обещал да те заведе? В България или някъде по света?
- По-скоро второто. Планували сме да отидем някъде в чужбина. Очаквам от него да ме изненада с мястото и избора на мач (усмихва се).

-На финала на разговора ни те уведомяваме, че като победител в първия сезон ще участваш на старта и във втория сезон, откъдето обаче ще стартираш с нула точки, тъй като тези от предната игра вече не важат.
-Радвам се и до нови срещи.  
Анелия ПОПОВА

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!