ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски започна сериозна битка с Ботев (Пловдив) и упражнява сериозен натиск на „канарчетата“ след изиграването на последните два мача от 22 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

В тях Илиян Стефанов от „сините“ се представи изключително силно и позна точните резултати за победата на Интер с 1:0 като гост на Фиорентина, както и домакинския успех на Атлетико (Мадрид) над Валенсия с 2:0.

С добавените шест точки към актива си, участникът от Левски излезе на второ място в класирането на Звездна лига със 94 точки, на шест точки от лидера Ботев (Пловдив). Преди началото на 22 кръг в петък разликата между двата тима беше осем точки.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Силно се изяви и представителят на Арда Иван Коконов, който също позна крайните резултати от двата мача и изкачи отбора си на четвърто място в класирането. Илиян Стефанов и Коконов са единствените двама участници, познали с точност победите на Интер и Атлетико (Мадрид).

Резултатът за триумфа на „дюшекчиите“ беше уцелен от общо девет човека. Това са легендата на ЦСКА Георги Велинов, капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, лидерът на Славия Галин Иванов, Янис Карабельов (Ботев Пловдив), Александър Дюлгеров (Пирин), Илиян Стефанов (Левски), Даниел Генов (Ботев Враца), Васил Панайотов (Черно море) и Иван Коконов (Арда).

Вижте какви бяха прогнозите на асовете в родния футбол за 22-ия кръг на Звездната лига!

КЛАСИРАНЕТО КЪМ МОМЕНТА: