ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски вече е само на две точки от второто място в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представители на клубовете от родния футболен елит прогнозират интригуващи мачове от водещите европейки първенства.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Представителят на "сините" Илиян Стефанов продължава гонитбата с Янис Карабельов и Петър Дебърлиев, като в последните седмици съумя да съкрати доста изоставането и да качи тима си нагоре в класирането. Халфът на Ботев (Пловдив) е лидер с 96 точки, а вратарят на Хебър е втори с 90. Илиян Стефанов е трети към момента, вече с 88 точки. Той, както и Карабельов, взеха по точка от снощния интригуващ мач във Франция Олимпик (Марсилия) - Монако (2:2). Дебърлиев беше посочил 1:0 за домакините. 

Точният резултат на дербито от Лига 1 беше познат от трима участници в Звездната лига: Димитър Илиев, Тодор Неделев и Бирсент Карагарен.

Другата среща за прогнозиране от съботния ден беше Байер (Леверкузен) - Борусия (Мьонхенгладбах). Никой не позна нулевото равенство. 1:1 бяха предвидили Даниел Генов (Ботев Враца) и Викторио Вълков (Берое), което им донесе по точка.

Кръгът в Звездната лига завършва днес със срещите Фиорентина - Интер и Атлетико (Мадрид) - Валенсия.

Вижте прогнозите на асовете в родния футбол за 22-ия кръг на Звездната лига!

КЛАСИРАНЕТО КЪМ МОМЕНТА:

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!