БУКМЕЙКЪР ТУК!ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ

ЦСКА 1948 направи голям скок в играта на Букмейкър БЛИЦ Звездна лига, в която представители на отборите от елита прогнозират мачове от европейските клубни първенства. 

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Представящият "червените" Даниел Наумов вече има два познати точни резултата в 13-ия кръг. Вратарят на националния отбор единствен предвиди победата на Арсенал с 3:2 срещу Манчестър Юнайтед, което му донесе още три точки в актива. Наумов позна и 2:0 на Наполи срещу Салернитана в събота вечер. Така ЦСКА 1948 вече има 38 точки и скочи с няколко места до седмата позиция в класирането.

Двама от тримата замесени в голямата битка в челото успяха да вземат по една точка от дербито между "топчиите" и "червените дяволи" за познат знак. Легендата Георги Велинов (ЦСКА) беше прогнозирал 2:0 за Арсенал, а Галин Иванов (Славия) 3:1. Оглавилият класирането Валери Божинов не взе точки, тъй като очакваше 1:1 на двубоя на "Емирейтс". Представителят на Септември (София) е водач в Звездната лига с 47 точки, само с една повече пред легендата Джони Велинов и с две пред Галин Иванов. 

Последният мач от 13-ия кръг е от 22:00 часа - Атлетик (Билбао) - Реал (Мадрид).

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 13-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

Класирането след Aрсенал - Манчестър Юнайтед: