ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Шефът на спортната редакция на БНТ Ивайло Ангелов се надява на помощ от ЦСКА, за да продължи напред в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Популярният журналист изостава с 2:3 точки срещу дебютиращия DJ Теди Джорджо преди последния мач от 11-ия кръг. 

От 20:00 часа тази вечер е срещата Локомотив (Пловдив) - ЦСКА, която е определяща за крайния изход на дуела между двамата. Известният диджей дръпна на Ангелов още след първия мач, в който позна точния резултат: Ботев (Враца) - ЦСКА 1948 (1:2). Това му донесе 3 точки. Припомняме, че за познат знак се присъжда 1 т.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

От двете неделни срещи шефът на спортната редакция на БНТ взе само една. Той правилно предвиди равенството на Локомотив (София) - Черно море. Ангелов прогнозира 1:1, а срещата приключи 0:0. Теди Джорджо пък очакваше успех на "моряците". 

За двубоя на "Герена" между Левски и Лудогорец двамата бяха прогнозирали равенство, но шампионите спечелиха с гол на Руан Секо и участниците в забавната ни игра с прогнози останаха с празни ръце.

За интригуващия мач на "Лаута" днес Ангелов прогнозира победа на ЦСКА с 2:1, а дряновецът се доверява на "смърфовете" - 1:0.

Ако "червените" спечелят с резултат различен от посочения от шефа спортната редакция на БНТ, тогава той ще вземе 1 точка и съревнованието му с Теди Джорджо ще завърши 3:3. Това ще означава, че двамата ще водят битка и в 12-ия кръг на забавната ни игра с прогнози, в която популярни лица от българския обществен живот предвиждат мачове от родния футболен елит.

Вижте прогнозите на Ивайло Ангелов и DJ Теди Джорджо в 11 кръг на Efbet Лига - ТУК! 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!