ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Огромна интрига се заплете в битката между певицата Маги Джанаварова и известния журналист и водещ Ники Кънчев. Двамата водят надпревара на полето на най-популярния спорт и в 23 кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ прогнозираха мачовете от родното първенство.

Един мач преди края на кръга Маги и Ники имат равен актив. Резултатът е 5:5. В неделя Джанаварова навакса изоставането си, тъй като след съботните мачове Кънчев водеше с 2:1. Вчера певицата позна, че Берое ще победи Спартак (Варна), докато водещият на „Голямото преследване“ сбърка с прогнозата си за успех на „соколите“.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

След това с абсолютна точност уцелиха, че ЦСКА ще победи Славия с 2:0 и за познатия точен резултат получиха по три точки.

Играта efbet Лига се провежда на елиминационен принцип. Правилно предвиден точен резултат носи на участника три точки, а за познат знак се присъжда една точка. Участникът с най-много точки продължава в следващия кръг, където ще се изправи срещу нов съперник.

Победителят от битката между Ники Кънчев и Маги Джанаварова може да определен след предстоящия тази вечер двубой между ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив). Ако и тогава резултатът е равен, двамата ще продължат в следващия кръг. Това няма да е прецедент в играта efbet Лига, тъй като вече два пъти се е случвало. Първо между Дарин Ангелов и Бони в 7 кръг, а след това и Алфредо Торес между Гери Дончева в 19 кръг.

Вижте прогнозите на Ники и Маги от 23-ия кръг на играта ни Ефбет лига – ТУК!