ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Здравко Желязков от дует "Ритон" продължава победната серия в  играта на БЛИЦ Букмейкър – Ефбет лига, в която популярни личности прогнозират мачове от българското първенство.

Топ фенът на ЦСКА първо елиминира своята дуетна и семейна половинка Катето, а сега помете и блондинката Нина-Никол Хамилтън.

Здравко от "Ритон" победи продуцентката и специалистка по европейско право с 4:2 точки. 

Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат 3 точки, а при познат знак – 1 точка.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Здравко Желязков и Нина-Никол Хамилтън взеха по една точка от победата на ЦСКА над Хебър, след което певецът поведе с 2:1, след като прогнозира успех на ЦСКА 1948 над Спартак (Варна). Бившата съпруга на Митьо Крика шокира с предвиждането си за победа на "соколите". Както е известно, "червените" на Любослав Пенев спечелиха срещата с 2:0.

Следващият прогнозиран мач беше Септември - Левски (0:0). Здравко и Хамилтън бяха посочили победа на "сините" с 2:0 и останаха с празни ръце от този двубой.

Снощи обаче певецът взе още една точка от успеха на Локомотив (Пловдив) над Славия, за който съперничката му в играта на БЛИЦ Букмейкър беше предвидила "хикс" - 1:1.

След това двамата добавиха по още една точка от победата на Лудогорец над Берое. Шампионите спечелиха с 4:0, като Здравко бе предвидил 3:1, а блондинката 2:0.

В петък ще публикуваме поредните прогнози на звездата от "Ритон", който ще има нов противник.

Припомняме, че забавната игра Ефбет лига е на елиминационен принцип - победителят продължава напред, а загубилият отпада. Накрая, който има най-много точки и най-много поредни победи, ще бъде №1 на сезона.

Вижте какви бяха прогнозите на Зравко и Нина-Никол Хамилтън в петия  кръг на играта Ефбет лига – ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК