Tреньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес коментира поражението с 0:4 от ЦСКА в срещата от 15-ия кръг на Efbet Лига. „Мога да обясня много неща, но днес не се получи дисциплината в защита. Знаем, че играем срещу един от най-добрите отбори в България, и когато срещу такива отбори допускаме грешки, няма как да стане. Трудно се играе, след като сме допуснали толкова грешки", коментира Моралес.

"Второто полувреме също не ни се получи, имахме една-две ситуации, при които трябваше да се представим по-добре. Недопустимо е, когато някой отбор идва тук и е по-мотивиран от нас. Допуснахме неприятни грешки, които доведоха до този резултат. Ще се опитаме тази седмица да коригираме, защото идва нов мач", продължи бразилецът.

„За нас домакинските двубои са важни, защото нямаме точки. Доста грешки допуснахме. Не сме допуснали толкова грешки в първите ми четири мача, колкото днес. Това са индивидуални грешки. Трябва да направим добър анализ, да тренираме по-усърдно и да се стараем да изчистим грешките. Момчетата трябва да знаят, че в такива мачове грешките се наказват“, добави бившият футболист и треньор на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига