ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Халфът на Ботев (Пловдив) Реда Рабей може да бъде освободен от клуба. Причината за това е спречкване между него и част от африканските футболисти в отбора, информира PlovdivDerby. Скандалът, който прерастнал в саморазправа, се очаква да доведе до сериозни санкции.

Още в контролата с Марица (4:0) се шушукаше, че Реда може да бъде изгонен от клуба. Дали ще се стигне до такива крути мерки все още не е ясно. Рабей обаче тази вечер не е тренирал със съотборниците си.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Канарчетата" стартираха днес подготовката си за мача от 14-ия кръг срещу Ботев (Враца). "Жълто-черните" гостуват на стадион "Христо Ботев" във Враца на 21 октомври (събота) от 14:00 часа.

В неделя треньорът Душан Керкез даде почивка на футболистите си. Заниманията до деня на мача с Ботев (Враца) ще се провеждат по веднъж на ден на Футболен комплекс "Никола Щерев - Старика" и ще бъдат както във фитнес залата на клубната база, така и на терен. 
Ивелин Попов ще бъде на разположение на Керкез, след като изтърпя наказание от натрупани картони в Еfbet Лига и не бе в състава при визитата на ЦСКА 1948.

Извън основната група от футболисти остават националите Фаустас Степонавичюс (Литва), Йонас Тамм (Естония), Антоан Конте (Гвинея) и Атанас Чернев, който е в младежкия тим на България до 21 г. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Снимка: Антон Узунов/Startphoto.bg