ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев ще се опита да поднесе подарък на феновете на клуба. Специалистът ще пробва да върне на “Колежа” любимеца на бултрасите Тодор Неделев, твърди “Тема Спорт”. 

Както е известно, халфът премина през зимата в Лудогорец. Трансферът му бе изненадващ и шокира привържениците на Ботев. Неделев обаче така и не успя да се наложи при "орлите" и по-често бе резерва. През пролетта той взе участие в едва 5 мача в елита, в които се разписа веднъж.  

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

30-годишният полузащитник нееднократно е заявявал, че една от мечтите му е да играе на новия “Христо Ботев”. Именно това ще се опита да използва Генчев, както и добрите си отношения с Лудогорец, където бе футболист и треньор, за да вземе Неделев под наем. 

Една от основните причини Тошко да напусне Ботев бе бившият треньор и доскорошен съветник на собственика - Азрудин Валентич. Неделев на няколко пъти публично критикуваше босненеца, който вече няма нищо общо с клуба. Или поне това бе анонсирано от ръководството, което наскоро обяви на клубния сайт, че Валентич е приключил всякакви отношения с “канарчетата”.

Както БЛИЦ първи писа, "жълто-черните" желаят и двама от досегашния отбор на Генчев Локомотив (София). Това са вратарят Бубакар Гай и атакуващият халф Антонио Вутов, който вече носи фланелката на Ботев и също като Неделев е сред любимците на бултрасите.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!