Tреньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез говори пред клубната телевизия на „жълто-черните“ преди първия мач срещу Зрински (Мостар, Босна и Херцеговина) от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Срещата е в четвъртък от 21:00 часа на стадион "Христо Ботев".

"Знаем, че и в предстоящия мач в четвъртък ще има много хора, които ще ни подкрепят. Винаги казвам на играчите преди такива мачове, когато знаем колко много хора ще са по трибуните, че нямаме право да не дадем всичко от себе си“, коментира Керкез.

Той каза, че е много важно феновете да видят себераздаване от него и от футболистите му. „Резултат е следствие на много неща. Той може да е продиктуван от това, че имаш лош ден, че си отправил неточен удар или пък добър такъв, с който да вкараш и да промениш ситуацията. Трябва обаче да дадеш най-доброто от себе си, да не се предаваш. Това е нещо, което хората оценяват. Феновете не обичат да виждат футболисти или треньор без енергия. Не искат хора, които не дават абсолютно всичко от себе си за отбора. Те разпознават страстта, когато я видят. Това е нещо, което трябва да използваме по най-добрия начин. Трябва да използваме тяхната енергия в мачовете“, каза треньорът на Ботев (Пд). 

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025

 

Душан Керкез: „Винаги казвам на играчите преди такива мачове, когато знаем, че много хора ще са на трибуните, че нямаме право да не дадем всичко от себе си“.  В четвъртък бъди на „Колежа“ и подкрепи Ботев срещу Зрински. Нека заедно направим следващата крачка на международната сцена.

Публикувахте от Botev Plovdiv в Вторник, 6 август 2024 г.