"Радвам се, че днес всеки даде максимума от себе си. Докато ме смениха мисля, че дадох каквото можах. Труден двубой и мисля, че заслужено победихме. Получих удряне от Чорбаджийски, но мисля, че няма нищо сериозно и до два-три дни всичко ще е наред", коментира Стивън Петков, който бе избран за Играч на мача Ботев - ЦСКА от 32-ия кръг на Първа лига, спечелен от "канарчетата" с 2:1. Второто попадение за домакините бе дело на Петков. В 94-ата минута ЦСКА пропусна да изравни от дузпа.

"Не искам да коментирам ситуацията, защото не успях да видя. Надявам се да не е имало дузпа, защото ако няма дузпа и отново съдиите правят това нещо с нас, просто не е приятно. Важното е, че Кайзер спаси дузпата", каза още Петков.

"Сигурно съм подобрил бързината си и затова ми свирят засади. Аз съм тук, за да играя и да вкарвам", добави Стивън Петков.

"Срещу Левски ни чака пореден труден мач. Искаме всичко това, което мина, да бъде забравено и ако можем да вземем всички мачове до края. Имаме шансове дори за тройката. Отиваме на "Герена" за победа", добави таранът на Ботев, който е юноша на Левски.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА