Най-добрият български професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев отговори на призив и обеща да излезе на ринга в предстоящия си мач срещу Антъни Джошуа за световната титла на IBF (Международна боксова федерация) под съпровода на българска песен. Призивът е на родните изпълнителите и е част от кампанията "За повече българска музика в ефира".

"Тази любов, която съм изпратил, сега се връща. Те ме молят да изляза на българска песен. Молба, която  не просто ще изпълня, а и искам да кажа, че няма как да изляза на друга песен, дори пари да ми дават", категоричен бе Пулев пред Bulgaria ON AIR.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

БЛИЦ припомня, че Кобрата излезе под съпровода на "Притури се планината" през 2018 година срещу Хюи Фюри в "Арена Армеец", а преди това залагаше на парчето на рок титаните AC/DC – Thunderstruck. За двубоя си срещу Джошуа българинът отново обещава изненади.

"Да сме живи и здрави след 3-4 месеца целият свят ще чуе български звуци. В толкова много държави ще се предава – ще е нещо велико", добави Кобрата.