Легендарният американски промоутър Боб Аръм, който в последно време организира мачовете на Кубрат Пулев, е категоричен, че Кобрата ще нокаутира британеца. Най-популярният български професионален боксьор ще се изправи срещу британеца на 20 юни на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в Лондон в опит да му отнеме световната титла на IBF (Международна боксова федерация). Боб Аръм не вярва да има мач за безспорната титла в тежка категория между Тайсън Фюри и сънародника му Антъни Джошуа, каквито твърдения прави колегата му Еди Хърн.

"Фюри - Джошуа никога няма да се случи. Пулев ще нокаутира Джошуа, така че защо да обсъждам с Еди, когото много обичам, битка Джошуа - Фюри? Смятам, че Пулев ще победи и след това ще преговарям за двубой Пулев – Фюри“, сподели легендарният мениджър.

„Нека да съм пределно ясен, аз съм ко-промоутър на Тайсън, а Франк Уорън е другият му ко-промоутър. Не бих обсъждал битка с Еди Хърн, без участието на Франк. Франк дори никога не е разговарял с Еди", добави американецът.

"Джошуа беше на върха и тогава бе нокаутиран от Анди Руис. От Руис, който проведе почти всичките си битки при нас, така че, ние знаем колко добър е той и колко не е добър. Фактът, че Джошуа беше набит трябваше да включи алармен сигнал. Битката, в която трябваше той да си върне коланите, не я смятам, защото Анди не можеше да се контролира, не тренираше за двубоя и влезе с наднормено тегло в мача. Пулев е в пъти и пъти по-добър от Анди Руис", завърши Аръм.