Циркът с мача на Кубрат Пулев и разиграването му продължава. Най-новото е, че съперник на българина на галавечерта утре в Росток ще бъде 39-годишният хърватин Ивица Перкович.

Оказа се, че англичанинът Дани Хюз също отпада, въпреки че по-рано днес беше съобщено, че той ще е противник на Пулев.

Хюз има проблеми с документите и не е получил разрешение да се боксира от местната федерация. Той е съобщил новината на германските мениджъри на Кобрата от "Зауерланд", които бяха принудени да търсят "на пожар" нов противник. Той е 39-годишният хърватин Ивица Перкович. Ветеранът има 20 победи (15 с нокаут) и цели 23 загуби. Висок е 193 см.

Хърватинът е само с една победа в последните си шест мача и не би трябвало да затрудни Кобрата. Миналата година Перкович свали Александър Димитренко в четвъртия рунд, но загуби по точки от бившия противник на Пулев. Перкович се е боксирал още с Хю Фюри, Александър Устинов, Карлос Такам, Андржей Вавржик и Синан Самил Сам.

"Въпреки номерата, които се правят Кубрат Пулев ще играе утре вечер", беше написано на официалната страница на българина във "Фейсбук".

Мачът на Пулев с Ивица Перкович ще бъде излъчван директно по "Диема" утре вечер от 21:30 часа. Дали обаче и този противник ще се откаже, за момента само можем да гадаем, след като се има предвид какво се случи последните дни и как самият Пулев вече се изнерви, че го разиграват като панаирджийска мечка.