Боксьорът Тервел Пулев разкри, че е получил контузия преди последния си мач в Танзания, който спечели срещу Викапита Мероро с технически нокаут и зарадва България с 16-ата си победа от 16 срещи на професионалния ринг. Братът на Кубрат Пулев разказа и за някои любопитни неща около престоя си в африканската страна.

"Субективизмът в бокса никак не е малко. Всеки, който се занимава със спорт, знае, че субективната съдийска оценка е ключова за успехите ти. Боксът е един път, на който трябва да се отдадеш напълно. Зад кулисите не се вижда работата, която трябва да се положи, вижда се само резултата на ринга", каза Тервел при гостуването при Гала в предаването „На кафе“ по NOVA.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Имаше много спънки и преди мача в Танзания. Преди срещата се контузих сам, хипер разтягане получих на последната тренировка. Бях много притеснен преди мача, трябваше да вземам противовъзпалителни. Това го казвам за пръв път тук. Това е постоянна част от нещата. Няма как и да се откажа от вече уговорен мач", разказа Пулев.

"Вече се водят разговори за следващия ми мач. Продължавам да се подготвям, за да може да съм готов и във форма, когато настъпи моментът“, добави Тервел.