ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за предстоящия мач с ЦСКА. От нея заради наказание отпадат Виктор Попов и Живко Атанасов. Първият ще пропусне и домакинството на ЦСКА 1948 на 20 май. 

Илиев няма да може да разчита и на капитана Даниел Димов срещу ЦСКА. Опитният футболист е с контузия от реванша за Купата на България с Лудогорец, загубен от "моряците" след дузпи. 

В групата на Черно море се завръщат Мишаел Алвес, Велислав Василев, както и младият Берк Бейхан.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

"Моряците" гостуват на ЦСКА на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик в понеделник (15 май) от 18:00 часа. Както е известно, "армейците" са наказани с лишаване от домакинство и ще приемат Черно море на стадиона на Хебър. Мачът е от първия кръг на плейофите в първата шестица. Преди него ЦСКА e втори със 73 точки - с една по-малко от лидера Лудогорец. Отборът на Илиан Илиев заема петата позиция с 53 т.

Групата на "моряците": Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Мартин Дичев, Александър Василев, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Николай Златев, Едгар Пашеко, Наско Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!