Илиан Илиев коментира равенството на своя тим с Царско село 3:3 в мач от 28-ия кръг на efbet Лига. "Моряците" водеха с 3:1 до 75-ата минута, но изпуснаха победата.

"Бесен съм от отношението на няколко човека. Има такива неща, които не могат да се обяснят. Вместо да ги бием с разлика, ние треперим да не паднем в последните минути. Има такива футболисти, които трябва да си влязат в ролята в съблекалнята, а не да го играят на сърдити, защото да не се ядосвам.
Не съм доволен от смените, които влезнаха... за кой ли път. Тези неща обаче са моя отговорност като треньор. Всички усилия, за да го докараме до този резултат през първото полувреме, отидоха на вятъра заради това, което се случи последните 15 минути", започна Илиев.

"Като правим 4-5 смени и всичките са дупки, е нормално. Има хора, които трябва да влязат в ритъм, да тупнат по масата, да ударят по един шамар на другите - има капитани, първи, втори, трети, да се вземат в ръце. Както се казва, с лежане щеше да се задържи резултата. Явно по трудния начин ще се достига до целта.

Няма леки мачове, трябва да се изиграят. Дълги са и пътуванията. Винаги се прибираме рано сутринта, така че и възстановяването трябва да е по-добро.

Ние говорим за Лига Европа, но трябва да питаме Неделчо Михайлов дали има планове ние да играем там", добави треньорът на Черно море.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството