Капитанът на Черно море Васил Панайотов беше опериран по спешност, след като пострада сериозно при изразителната победа с 5:0 срещу Ботев (Враца) вчера. БЛИЦ научи, че лявата ръка на сърцатия халф е счупена на няколко места.

Панайотов прекара нощта във варненската болница "Maйчин дом", където беше откаран с линейка от стадион "Тича", а днес преди обяд е бил опериран.

Интервенцията е продължила почти два часа. Възможно е Панайотов да бъде изписан още днес, но не е изключено да остане и за още ден в лечебното заведение, за да бъде под лекарско наблюдение.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Капитанът на Черно море известно време ще бъде с гипсирана ръка, след което ще се завърне към тренировките, носейки предпазна шина. На "Тича" се надяват по-скоро Васко да се завърне в игра, защото е важна част от тима на Илиан Илиев. 

Вчера бившият халф на Левски блесна със страхотен гол при гръмкото 5:0 над Ботев (Враца) в срещата от 25-ия кръг, но малко преди края го споходи малшанс и пострада след сблъсък с Чавдар Ивайлов, което наложи изнасянето му с носилка и откарването в болницата.

БЛИЦ научи още, че Панайотов е получил извинение от халфа на врачани.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022