Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов представи Любослав Пенев и Валентин Илиев като треньори на първия и втория отбор на клуба. Той говори и за интерес към част от играчите на тима.

"Договорите на двамата са, докато те решат. Ще получат пълна свобода, време и комфорт да развият визията си за отбора и да постигнат целите си", уточни Гьонов.

Босът на „червените“ разкри за наличието на интерес и запитвания към трима футболисти от отбора. Единият от тях е Ивайло Чочев, предполага се, че другите са вратарят Даниел Наумов и младежкият национал Симеон Петров.

"Чочев е най-добрият български халф. Има интерес, но той е повече медиен. Ако получим оферта, която удовлетворява клуба, може да се стигне до трансфер. Но засега няма и той остава", добави Гьонов.

„Искам да приветствам двете легенди на нашия клуб. Ще се постараем да има дадем необходимия комфорт, за осъществят своите идеи. Изискванията са големи, но съм убеден, че с тяхната мотивация, ще бъдат максимално полезни за развитието на нашия клуб”, допълни спортният директор Ради Здравков.