Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев получи наградата си за №1 на 15-ия кръг в efbet Лига. Националът отбеляза един от головете при 2:0 над Лудогорец.

 „Първо искам да благодаря на всички гласували за мен, моите съотборници са причината да съм тук.

Радвам се за победата над Лудогорец, защото това е най-добрият отбор в България. В предишни мачове пак играехме добре, но не взимахме точки. Тази победа се надявам да донесе повече самочувствие и до зимата да сме по-нагоре в класирането. Труден мач ще е с Локо София. Нашият треньор ни каза същото.

Разликата на стадиона в Бистрица е, че феновете са по-близо и се усеща повече атмосферата. На „Васил Левски“ са доста по-далеч. Предстоят ни 4 мача в доста сгъстен цикъл, треньорите ще имат много важна роля. Те ротират състава, надяваме се да вземем колкото се може повече точки.

Аз съм концентриран върху оставащите мачове, искам да бъда здрав, а като дойде зимата, ще видим накъде ще продължим. Чувствам се добре тук, но трябва да седнем с ръководството и да преценим кое е най-добро и за двете страни“, каза Чочев във връзка със спекулациите за бъдещето му.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022