Голмайсторът Мартин Камбуров, който вкара първото попадение за ЦСКА 1948 при равенството 2:2 с ЦСКА, каза след мача, че го е яд за изпуснатата победа. Ветеранът отбеляза в 19-ата минута, след което Даниел Младенов покачи на 2:0, но футболистите на Красимир Балъков допуснаха изравняване.

"С оглед на развитието на мача мога да кажа, че ме е яд. Поздравявам моите колеги. Бяхме подценявани. Българи, млади момчета, по-опитни… Слушах цяла седмица как щели да ни бият с 4:0, 5:0. Ако бяхме задържали до полувремето, можеше и да стане 4 или 5 на нула, но за нас. Не ме разбирайте погрешно, те имат доста качествени и добри футболисти. Но с оглед на мача съжалявам", коментира Камбуров.

"Не сме чакали на контра или да се защитаваме. Треньорските указания бяха да играем офанзивно. Вкарахме два гола. В края на полувремето върнахме опонента в мача. Накрая имахме три-четири хубави ситуации", каза голмайсторът.

"Имаме млади футболисти, които не се притесняват, ще влизат и ще играят. Слушах как Али Соу ще вкара в 19-ата минута. Балъков ми каза преди мача, че аз ще вкарам в 19-ата, както и стана", каза Камбуров. 

"Рекордът е първо отборът да играе добре и да създава ситуации. Нямаме фикс идея да ми подават само на мен. Горд съм с това, което издържам физически. Футболните ми качества са ясни. Ще дам всичко от себе си да помогна на младите момчета. Надявам се и те да ми помогнат. Днес показахме, че не трябва да се подценяват усилията на българските момчета", завърши голмайсторът.

efbet Лига - сезон 2020/2021