Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров изрази задоволство след победата с 1:0 срещу 10 от Берое в последния мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Ивайло Чочев реализира дузпа в 72-ата минута, отсъдена за игра с ръка на Омар Сако, който бе изгонен с директен червен картон.

"Най-важното в срещата са спечелените точки. Получи си изравнен двубой, нито един от двата отбора не успя да надиграе другия. По-скоро надхитрихме съперника. На нас ни трябва увереност, затова ти трябват точки. Имаме доста проблеми - трудно се играе без типичен нападател. Такава е ситуацията, поне до Нова година. Трябва да задържаме повече топкатав предни позиции", коментира Николай Киров след мача. 

"През паузата работихме за физика, успяхме да презаредим батериите. Игрово обаче сме далеч от това, което аз имам като визия. Това ще се промени с тренировъчния процес. Ще мислим и за нови попълнения. Важното е да събираме точки, да имаме увереност. Има какво да се желае в играта ни с топка. Сега трябва да възстановим играчите. След това ще започнем да се готвим за мача с Локомотив (Пловдив)", завърши наставникът на столичани.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022