Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров посочи факторите, довели до загубата на столичани с 0:1 от Берое в Стара Загора в първия кръг от плейофите. 

"Според мен два са основните фактора. Не намираме начин да завършваме правилно атаките си, защото като брой атаки ги имаме, но не се стига до удар и по-серизона ситуация пред вратата на противника. Второто е това, че в момент, в който владеем инициативата, допускаме твърде елементарен гол. Изведнъж необезпокоявано след центриране от тъча, много е лошо да допускаш в такива моменти, когато инициативата е твоя. През втората част вкарахме втори централен нападател и оголихме средата на терена. Пак казвам това са двата фактора да загубим", сподели Киров след мача. 

"Не мисля, че е имало едноообразие през първата част намерихме техните свободни зони. Когато заиграхме с двама нападатели е нормално играта да е по-директна. Намаляват шансовете, но генерално загубата не мисля, че променя нещо. Аз казах, че силите са изравнени. Всяка победа ти дава допълнително точки, за да догониш съперниците, но определено намаляват шансовете", добави наставникът на столичани.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022