Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов коментира привличането на Стойчо Младенов в клуба. По-рано днес "червените" официално представиха Екзекутора на Ливърпул, потвърждавайки вчерашната информация на БЛИЦ, че легендата успешно е финализирал преговорите си с ръководството на клуба, който е воден от Любослав Пенев.

Стойчо Младенов със силни думи след сензацията на годината

Газдов написа интересен коментар във "Фейсбук". Представителят на ЦСКА 1948 обясни, че легендите не са крепостни селяни и няма нужда от обвинения в предателство.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Публикацията му във "Фейсбук":

"ЦСКА е най-успешният футболен клуб в България. Присъствието на много Легенди на ЦСКА, обаче, не прави един клуб задължително успешен. Нито го прави автоматично ЦСКА. Без значение дали има договор да играе домакинските си мачове на Армията, или на стадиона в Бистрица. Без значение, дали е роден в Ловеч или в София. Без значение, дали има медиен комфорт или не. ЦСКА не може да бъде „създаден“ с надвикване в медиите и социалните мрежи.

Защото приказките са безплатни, а делата не - те са трудни, скъпи и отнемат време. ЦСКА е синоним на успех. А успехът не се разказва, той се постига. Постига се трудно и с много работа. Работа всеки ден, всяка седмица, всеки месец и всяка година. Успехът не може да бъде подарен с нагласен конкурс и не може да залегне в договор за наем.

Не можеш и да си го купиш, дори да похарчиш милиони. Успехът може единствено да се заслужи – в честно състезание с всички останали претенденти, които мечтаят и работят за него. Ролята на Легендите на ЦСКА - Любо Пенев, Стойчо Младенов, Спас Джевизов, Геле Рангелов, Ради Здравков, Мето Томанов, Вальо Илиев, Йордан Йорданов, Галин Иванов, Мето Деянов - и на останалите в екипа е да допринасят с всеки свой работен ден и час за постигането на успехи.

Успехи в развитието на клуба, успехи в спортно-техническата работа, успехи в управлението на всеки един отбор - от школата, до първия състав. Няма нужда от късане на ризи и обвинения в предателство. Никой от Легендите не е крепостен селянин.

Всички те постигнаха големи успехи с ЦСКА и с други клубове. Днес постигат успехи в новите си роли – треньори, скаути, мениджъри, директори. Нещата са много прости - успешните хора винаги са търсени. Легендите на ЦСКА не правят изключение. Те имат комфорта да работят там, където уменията им са ценени и където няма друга цел, освен успехи всеки ден. Защото само успехът и победите имат значение, когато претендираш да носиш името ЦСКА!

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 

ЦСКА е най-успешният футболен клуб в България. Присъствието на много Легенди на ЦСКА, обаче, не прави един клуб...

Публикувахте от Nikola Gazdov в Сряда, 17 август 2022 г.