Oперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде интервю пред клубната телевизия. В него той коментира свършеното до момента по време на тренировъчния лагер в Белек, представянето на тима през есенния полусезон, зимната селекция и работата на  треньора Тодор Янчев.
 
"Условията в Турция са отлични, терените са перфектни, всичко се изпълнява по план. Познавам Тошко Янчев отдавна като честен и  доблестен човек, който държи на морала. За мен той е последният мохикан на ЦСКА, защото след него няма друг с толкова много мачове и участия в евротурнирите. Като изключим един малък период в Царско село, на практика той сега започва кариера като старши треньор и вярвам, че тя ще бъде успешна, защото като помощник показа много потенциал", коментира Младенов.
 
"Привлякохме много добри играчи в лицето на Педриньо, Бидунга и Карагарен, които създадоха по-голяма конкуренция и това е за доброто на отбора. Селекцията обаче е отворен процес. Ако имаме възможност, ще подобрим още качеството на тима", каза директорът в ЦСКА 1948.
 
"Представихме се отлично през есента и всички в клуба сме изключително доволни от свършената работа от предишния екип. Искаме да запазим третото място в първенството, а защо не и да го подобрим. В клуба работят хора с манталитет на победители и класиране в евротурнирите е реална цел пред отбора", подчерта Младенов.

"С изключение на левия бек имаме убийствена конкуренция на всеки пост. Желанието за победа е еднакво и като треньор, и като директор, всичко останало е различно. Работата на старши треньора е денонощна, отговорността е огромна и тя пада най-вече върху наставника", каза още Екзекутора на Ливърпул.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Стойчо Младенов с висока оценка за свършеното дотук в ЦСКА

Стойчо Младенов с висока оценка за свършеното дотук в ЦСКА ️ Оперативният директор на ЦСКА - Стойчо Младенов, даде интервю за официалния сайт на клуба. ️ В него армейската легенда коментира свършеното дотук през тренировъчния лагер на “червените” в Белек, както и представянето на отбора при успеха с 2:1 над Ханза (Росток) в първия контролен двубой за годината. Тимът получи и похвала за силното си ниво през целия изминал полусезон. ️ Младенов разкри повече и за селекцията на ЦСКА, работата си в клуба и сподели впечатленията си от старши треньора Тодор Янчев, с когото е работил дълго време. Ръководителят не скри суперлативите си по адрес на дългогодишния капитан на ЦСКА, като изтъкна някои от най-големите му човешки качества. Младенов отличи и цялостната организация в клуба и подчерта, че ЦСКА има сериозни амбиции за пролетния дял на efbet Лига и Купата на България. Повече в интервюто с Екзекутора на Ливърпул. #CSKA1948 #РАСТЕНОНЕСТАРЕЕ #75ГОДИНИЦСКА

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Понеделник, 23 януари 2023 г.