ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Славия загуби с 1:2 от сръбския Младост Лучани в първата си контрола от лагера в Турция. Мачът се игра на "Фанатик Спорт Сентър" в курорта Белек и беше изгледан от боса на "белите" Венцеслав Стефанов. Kлючови фигури от ЦСКА 1948 също посетиха срещата - Стойчо Младенов, Кирил Котев и Тодор Янчев. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Дебют за отбора на Златомир Загорчич направи привлеченият защитник Велко Йеленкович, който е син на легендарния полузащитник на Литекс Небойша Йеленкович.

Никола Йоич откри резултата за Младост в средата на първото полувреме, а малко преди почивката Иван Минчев изравни от дузпа. В 68-ата минута Неманя Мичевич даде нов аванс на сърбите, което се оказа достатъчно на тима от Суперлигата да спечели. 

Венци Стефанов разкри пред БЛИЦ врътката на новия век в ЦСКА! Замесен е голям политик

В началото играта беше равностойна. Ахмед Ахмедов в 16-ата минута проби по лявото крило и подаде към Кемело Нгуена, който от границата на наказателното поле стреля, но вратарят спаси. 

Пет минути по-късно Иван Минчев отправи силен удар от над 25 метра, който премина над напречната греда. Сърбите успяха да открият резултата в 25-ата минута, когато Никола Йоич наказа Светослав Вуцов.

В 34-ата Кемело Нгуена центрира към Емил Стоев, който засече неточно с глава. Малко след това Стоев беше фаулиран в наказателното поле на Младост и последва дузпа, реализирана от Иван Минчев за 1:1 в 39-ата минута.

В началото на второто полувреме сръбският отбор пропусна добър шанс. Малко след това Тони Тасев бе съборен в наказателното поле на Младост, но съдията не реагира. 

През втората част Загорчич смени цялата си стартова единайсеторка, като на вратата застана Николай Кръстев. Той беше наказан в 68-ата минута и сърбинте поведоха с 2:1. Георги Вълчев не изчисти по най-добрия начин, което доведе до попадение за Младост, дошло след мощен изстрел на Неманя Мичевич.

Малко след това Валентин Петров отправи силен удар, но той бе отразен от стража на сръбския отбор. Малко преди края отново Петров затрудни вратаря на Младост, който спаси и Славия загуби с 1:2. 

Славия - Mладост (Лучани) 1:2
0:1 Никола Йоич (25), 1:1 Иван Минчев (39-дузпа), 1:2 Неманя Мичевич (68)

Стартовият състав на Славия: 21.Светослав Вуцов, 83.Христо Попадийн, 23.Емил Виячки, 5.Велко Йеленкович, 4.Людовик Соарес, 71.Кристиян Стоянов, 73.Иван Минчев, 93.Кемело Нгуена, 8.Емил Стоев, 33.Галин Иванов (к), 9.Ахмед Ахмедов

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК