ЦСКА 1948 пусна в продажба билетите за предстоящия двубой с Левски.

"Червените" са предвидили 500 билета за привържениците на "сините" - 250 за сектора за гости на стадиона в Бистрица и 250 за два от блоковете в сектор "А". 

За сектора с гостуващата агитка цената на един билет е 20 лева, докато за място под козирката една ценна хартийка ще се продава срещу 40 лева.  Така общата сума, която ще спечели ЦСКА 1948 от феновете на Левски възлиза на 15 хиляди лева.

Ето съобщението на "червените" преди мача със "сините" без редакторска намеса:

"ЦСКА обявява официално цените на билетите за предстоящия двубой от 21-вия кръг на efbet Лига между ЦСКА и Левски. Срещата е в събота (26.02) от 15:00 ч. на ст. „Витоша“, а 1 лв. от продажбата на всеки пропуск за мача ще отиде за каузата на Стивън Бориславов и борбата му с диагнозата Сарком на Юинг. 

Билетите за привържениците на ЦСКА ще се продават в клубния офис на бул. "Джеймс Баучер" 12 в столицата, както и на касите на стадиона в деня на мача. Цените им по сектори са както следва: 

Сектор „VIP“ – 50 лв. 
Сектор „А“ – 40 лв. (20 лв. за членове на Сдружение „ФК ЦСКА 1948“. На място ще можете да заплатите членски внос за 2022 г.) 
Сектор „А“ (Блокове 1 и 2, предвидени за фенове на гостите) – 40 лв. – 250 броя, които предварително ще бъдат предоставени на ръководството на ПФК Левски 
Сектор „Г“ – 20 лв. 
Сектор „Гости“ – 20 лв. – 250 броя, които предварително ще бъдат предоставени на ръководството на ПФК Левски 

Всеки фен на ЦСКА на стадиона ще получи към билета си и мартеница с емблемата и слогана на клуба „Честта преди всичко“. 

Публикуваме и схема на стадион „Витоша“ с изобразени паркингите, касите, секторите, блоковете и входовете, отредени за феновете на домакините и на гостите. На стадиона ще се допускат привърженици напълно свободно без допълнителни изисквания, свързани с пандемията от COVID-19. 

Не е нужно представянето на резултати от PCR, антигенни тестове, нито на зелени сертификати. Елате и се насладете на един голям сблъсък! Вечната битка между „червени“ и „сини“! Тази събота! Очакваме ви на стадиона! САМО ЦСКА!"

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022