ЦСКА 1948 продължава инициативата в подкрепа на Стивън Бориславов и битката му с диагнозата Сарком на Юинг. Това ще се случи в петъчния ден на мача на тима срещу Ботев (Пловдив), който е част от 23-ия кръг на efbet Лига от 17:30 ч. на стадион "Витоша“ в Бистрица.

В секторите на съоръжението отново ще бъдат поставени кутии за събиране на средства. Така всеки посетител на мача, независимо дали фен на домакините или гостите, ще може да помогне с колкото прецени на място и да се включи в каузата.

Кутии за събиране на средства бяха поставени в секторите и на двубоя от 21-ия кръг на шампионата  между "червените" и Левски. В дербито двата отбора се обединиха под надслова "Заедно за Стиви", като капитаните Галин Иванов и Николай Михайлов подариха специални фланелки на ЦСКА и Левски с име и номер на младежа преди първия съдийски сигнал.

В допълнение към това ЦСКА 1948 отдели по 1 лв. от всеки продаден билет за срещата. Събраната сума също беше преведена по сметката на Стивън Бориславов. 

Беше организиран и благотворителен търг за каузата с фланелки на клуба. Футболистите, треньорите и всички служители също допринесоха със средства. 

Стивън Бориславов доскоро беше част от школата на Левски и игра за юношите, родени през 2007 и 2008 г. Той е изправен пред диагнозата Сарком на Юинг. Битката му с нея минава през лечение в Германия, което ще коства на семейството му внушителната сума от 580 хиляди евро.

Ето и дарителската сметка, в която се събират средства за Стивън Бориславов:
Банка ДСК, клон Перник
IBAN: BG51STSA93000028755501
BIC: STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов
Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022