Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана доволен след успеха над Струмска слава с 4:0. Акрапович отказа да похвали някой от футболистите на „червените” в проверката, но призна, че няма такъв, от който да е останал недоволен. Той коментира и каращия проби ганаец Иса Худа.

„Проверката беше след поредни трудни тренировки. Играхме, както искахме, както говорихме в съблекалнята. Да правим добра преса и това се получи през първото и второто полувреме, но продължаваме да работим”, започна Акрапович.

„Няма да казвам от кой играч съм най-доволен. Целият отбор се постара добре, а аз винаги предпочитам отборът да ми изглежда добре, а не само един. Днес няма някой, от който да съм недоволен. Това, което правим на тренировка, се получи днес. Вкарахме хубави голове и се радвам", продължи босненският специалист.

„Худа има качества и трябва да му дадем време, тъй като е млад. Ще го погледаме още. Утре е свободен ден за играчите, а после отиваме на следващата фаза за работа. 

За феновете пожелавам всичко най-добро. Надявам се мерките да се махнат скоро и да ги виждаме по трибуните”, завърши треньорът на ЦСКА.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021