Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира нулевото равенство за тима в контролата с полския Стал във втора контрола от подготвителния лагер в Турция.

"Нямаше ситуации за гол. Труден мач и за двата отбора. Играхме твърдо, те също. Приоритет беше никой да не се контузи, защото и тренировките са ни доста тежки. Днес също тренирахме преди това.

Направих един микс, на повече позиции. С два различни отбора. Мога да съм доволен, защото не позволихме на съперника да има свобода и положения.

Нямахме кой знае колко пространство за разиграване на топката. Това днес не се получи. На първи план е да не получим гол. Днес го направихме. Бучков, като за млад футболист, се справи със задачите си на терена.

Ако това, при нас, е казарма, не знам какво е в българските казарми. Има режим. И след тренировките има време за почивка. Далеч сме от казармената дисциплина. Не е така.

Доволен съм. Кондицията е нужна, за да се надгражда. Подготвителният период е важен за всеки един отбор.

Имаме два варианта за съперник в следващата контрола. Ще избираме. С Алания няма да може, защото при тях първенството продължава", каза Акрапович пред Диема Спорт след срещата в Анталия.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021