Голмайсторът на ЦСКА Али Соу не пропусна да се разпише и в третия мач в Лига Европа този сезон. Гамбиецът вкара едно от попаденията при успеха с 3:1 над Б36 Торсхавн (Фарьорски острови). Така "червените" се класираха за плейофната фаза на Лига Европа, където ще играят с Базел или Анортозис на 1 октомври. 

"Доволен съм, както от победата, така и от гола, който вкарах. Бяхме подготвени за този мач много добре, бяхме концентрирани максимално и беше много по-различна среща, отколкото със Сиренс. Доволни сме от резултата, който постигнахме", каза Соу. 

"Не искам да спирам да бележа. Mотивацията ми е висока и искам да продължавам да помагам. В края на сезона ще видим къде ще стигна. Винаги съм щастлив, когато вкарам. Като централен нападател е много важно за мен да се разписвам. Когато не го правя, не падам духом обаче", продължи той. 

"Ще бъде много важен мач за нас срещу Базел. Те са голям отбор. Ние също обаче сме голям отбор и няма място за отстъпление. Това са мачовете, за които всеки един футболист мечтае. Ние сме щастливи, че си гарантирахме този плейоф. Целта ни е да стигнем до групите на Лига Европа и ще се борим да постигнем това”, добави Али Соу.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа