Бившият защитник на ЦСКА Иван Бандаловски се изказа по темата със снощните грозни сцени на мача с Базел от Лигата на конференциите (1:0). Тогава ултраси на "червените" се сбиха с други привърженици, опитвайки да ги изгонят от сектор "Г".

Бандаловски отвърна на фен по темата и призова за единство в ЦСКА, като оправда тарторите на Сектор "Г".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ето какво написа футболистът във Фейсбук:

"Tемата е много дълга и широка. Трябва да сме единни, защото има атаки към ЦСКА отвсякъде. Сектор "Г" бойкотира, за мен Сектор "Г" е за крайни фенове и ултраси, и хулигани. В Европа е така навсякъде. Деца и жени може да ходят в Сектор "В" и Сектор "А". Сектор "Г" и главните такива фракции бойкотират. Тези момчета от тези групи си дават живота и времето за хореографии, пътувания и лежат по затворите за ЦСКА.

Навсякъде трябва да се знае кой кой е. Давам пример за Партизан и Звезда, там стават убийства непрекъснато за борба по трибуните. Защото утре, когато влезне някоя крайна фракция на вражески отбор на нашата трибуна, едва ли жени и деца ще защитят името и идеята на ЦСКА.

Плюс това коментират хора, които ходят на по 3 мача в годината, а други направиха Сектор "Г" европейска величина, със страхотна организация и хореографии“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК