Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е определил цена от 2 милиона евро на един от водещите футболисти в тима, научи БЛИЦ. Става въпрос за десния защитник Иван Турицов, за когото била пристигнала оферта в края на януари. Малко преди затварянето на трансферния прозорец в Швейцария, местен елитен клуб поискал да купи младия талант на „червените“.  В Борисовата градина обаче били категорични, че искат да задържат един от основните си футболисти за пролетния полусезон. Точно тогава Ганчев отсякъл, че цената на Турицов е 2 милиона евро, но за продажба може да се говори чак след края на първенството.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Както е известно, ЦСКА все още е в играта за титлата, изоставяйки на четири точки от лидера Лудогорец. Отделно „червените“ ще се опитат да вземат отново Купата на България след миналогодишния си успех. За целта тази вечер те трябва да отстранят Локомотив (Пд) в четвъртфинал на „Армията“, стартиращ в 17:30 часа.

Отказът да бъде трансфериран Турицов, както и Кайседо, е доказателство, че за разлика от предни години сега в ЦСКА твърдо са решили да запазят основния си състав. Припомняме, че години наред, особено през зимната пауза, в Борисовата градина беше станало навик да продават звездите си.

„Иван е много добър футболист и на „Армията“ се надяват да продължи със силните си изяви и през пролетта. Ненапразно е викан и в националния отбор. Цената му в никакъв случай не е надута, а напълно реална. Това се отнася и за цените на останалите в ЦСКА“, коментират във футболните среди. 
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022