Вратарят Димитър Евтимов записа официален дебют за ЦСКА при победата с 1:0 над Царско село. Бившият страж на Нотингам изрази задоволство от "сухата" мрежа. "Първото полувреме беше равностойно, и двата отбора играха на ниво. Второто полувреме ние владеехме инициативата, те имаха една-две контраатаки. Заслужено победихме, показахме характер, вкарахме в последната минута", каза Евтимов пред Диема Спорт.

"Тези мачове, в които не успяхме да победим, ни тежаха. След тежкия мач в Рим успяхме да вземем трите точки днес. Гледаме към мача в четвъртък с Йънг Бойс“, каза стражът.

"Много се радвам. Фен съм на ЦСКА от дете, сбъдната мечта е да играя. От 10 месеца не бях играл, имах и контузия. Радвам се, че всичко свърши с победа“, продължи Митко Евтимов.

"Густаво Бусато игра много добре в Рим. Добре е отборът да има двама солидни вратари. Който се представя по-добре - заслужава да играе. Отиваме да се борим с Йънг Бойс. Тежък мач ще бъде. Добър отбор са. Ще играем на изкуствено игрище, което може би ще в тяхна полза. Мачът им беше отложен днес, така че ще са по-свежи. Ще покажем характер, ще се борим с тях и ще покажем добро лице", добави Евтимов.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството