Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс няма да е скоро готов за игра, въпреки че се говореше съвсем друго. Ганайският младок продължава да има проблеми с коляното, заради което отсъства от терените вече доста време.

Чарлс претърпя операция в Испания и първоначалните прогнози бяха за пълно възстановяване до края на септември, началото на октомври. После завръщането му на терена беше отложено за средата на октомври, но последната новина гласи друго – края на този или в началото на следващия месец може да видим Бисмарк в мач на ЦСКА, научи БЛИЦ.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Коляното му вече е добре, не събира вода. Чарлс обаче продължава да чувства болка, когато натовари крака си. Поради тази причина тренира индивидуално. Той все още не се е включил пълноценно в тренировъчния процес, камо ли да мислим за негово участие в двубоите“, поясниха източници на БЛИЦ от Борисовата градина.  

Бисмарк Чарлс е героят на ЦСКА от финала за Купата на България срещу Арда през месец май. Тогава ганаецът вкара единствения гол в мача. Не само поради тази причина, но и заради други силни изяви с червената фланелка 20-годишният младок се превърна в любимец на феновете. 

Има обаче и добра новина, която ще зарадва "червените". Титулярният нападател Жорди Кайседо е на линия за предстоящия шампионатен двубоя с Ботев (Пловдив).  Еквадорецът ще бъде титуляр, но ще играе със специална ластична превръзка на рамото, разбра още БЛИЦ. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа