ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от поредната победа на тима - 2:0 срещу Локомотив (София). Специалистът е на мнение, че играта на отбор е близо до желаното от треньорския щаб.

"Добра вечер за нас. Добро представяне специално през първата част. Близо сме до това, което искаме да бъдем. Казах последния път, че трябва да печелим постоянно и сега го правим, което е много важно", започна Ел Маестро. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Естрада физически е готов иначе нямаше да изиграе близо 90 минути. Майкъл е топ играч, той има различен профил от другите ни нападатели, което е много добре за мен. Всички в клуба вярват в неговите качества. Той имаше труден старт тук, но виждате, че навлиза във форма. Аз имам големи надежди за бъдещето му през сезона", каза още Ел Маестро за Майкъл Естрада. 

"Не си правя сметки, ако ме познавате знаете, че всеки мач излизам с най-добрия отбор. Шакич показа точно защо го привлякохме. Беше концентриран 90 минути и смятам, че направи добър дебют."

"Не е вярно, че Турицов не е бил в моите планове, защото той е добър и важен играч. Когато дойдох тук ние имахме повече от един играч, който не беше в перфектно физическо и ментално състояние. Имаше много работа за вършене и сега съм щастлив да кажа, че в момента почти всички са по-добре", добави треньорът на "армейците". 

"Гледаме много мачове на нашите противници - това е първата стъпка. След това подготвяме плана си за мача, правим различни презентации. Още утре започваме подготовката си за мача с Локомотив Пловдив."

"Страхотно е да се играе тук. Не очаквах толкова хора тази вечер, направиха страхотна атмосфера. Беше истинско удоволстие да играем за тях тази вечер. Никога не съм се чувствал напълно сигурен за поста си, това е доста турбулентно място. Само един лош резултат може да върне освиркванията. Надявам се да продължим с победната серия", завърши Ел Маестро.