Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след загубата с 1:2 от Арда, която е трета поредна за тима в първенството. 

"Срам! От 5 мача имаме 4 загуби – това не може да бъде ЦСКА. Ще има сериозни промени. Това не е ЦСКА. Ще премислим нещата, промените ще бъдат сериозни, реакцията ще е сериозна. Нека отшуми малко напрежението. Искаме на свежа глава да кажем какви ще са промените. Ще има промяна със сигурност", обясни Филип Филипов.

"Да не мислите, че в ЦСКА се мисли пожарно. ЦСКА си има стратегия на работа, която до момента не сработва, но ще има успех. Казахме, че вземаме играчи, които ще помогнат на ЦСКА. Имаме седмица до края на трансферния прозорец. Много сме близо до няколко играчи. Ще има нови футболисти другата седмица“, каза още той.

"Делова си започна подготовката с нас. Просто на тренировката се подхлъзна и има леко разтежение. Ако беше играл днес, щеше да се задълбочи и затова се прецени за почива. Локило дойде по-късно, той има мускулен проблем. Имаше със Славия проблем", обясни Филипов.

"Ще премислим, ще обмислим нещата и ще вземем решения, която ще има положителна промяна за ЦСКА", каза още изпълнителният директор на "армейците".

"В медийното пространство съм прочел поне 20 човека, които се спрягат за треньори и директори. Не ме обезкуражава ситуацията. Аз съм амбициозен човек, свикнал съм да се боря с трудности, но начинът на работа е правилен. ЦСКА ще има стойностен и силен отбор, но трябва време. Трябват три трансферни прозореца, за да изградим отбор, но никой не е очаквал тези слаби резултати", заяви Филипов.

"Въпреки липсата на нови играчи, тези футболисти имат нужните качества да се справят с отбори като Спартак (Варна), Арда, Славия, без да искам да ги обиждам. Те ни победиха и ни показаха как с повече желание на терена се постигат победи. Никакъв разрив в отбора няма. Атмосферата е много добра. Даже е прекалено добра след такива резултати. Няколко пъти повишавам тон на играчите, но не може да е толкова прекалено спокойно след подобни резултати", добави изпълнителният директор на ЦСКА.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025