ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада успя да се измъкне благополучно от сложната ситуация в родината си Еквадор и вече е при отбора в София. Той изгледа контролата с Литекс, спечелена от "червените" с 5:3, и ще бъде на линия за подготвителния лагер в Турция. Нестор Ел Маестро повежда футболистите си към южната ни съседка утре.

Страшно е! Извънредно положение, кръв и убийства блокираха играч на ЦСКА!

Естрада пропусна първите дни от подготовката на ЦСКА заради обявеното извънредно положение в родината му. Властите в Еквадор започнаха истинска война срещу престъпната мафия. Униформените се опитват да се справят с наркобарони и банди, които в продължение на няколко дни подложиха държавата на насилие. 
Кулминацията настъпи при нахлуването на въоръжени маскирани лица в телевизията, което завърши с няколко убийства.

Зловещи КАДРИ от Еквадор: Улични боеве, екзекуции, мафията обяви война на държавата

Заради ужаса в Еквадор не бе ясно кога точно Естрада ще успее да се присъедини към ЦСКА. В крайна сметка обаче ситуацията се разви благополучно и нападателят вече е на разположение на Ел Маестро. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Бъдещето на нападателя обаче остава неясно. Няколко отбора от Южна Америка проявяват интерес към него. Eквадорският Емелек е поредният тим, който следи ситуацията около Естрада.

Клубът иска да се подсили за началото на сезона, а играчът на ЦСКА е един от футболистите, които са му били предложени. Емелек е 14 пъти шампион на Еквадор.

Естрада играе под наем при "червените" от мексиканския Толука, като през есента вкара 4 гола за "армейците" в 19 мача във всички турнири.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!