Нов чуждестранен футболист бе на трибуните на стадион „Българска армия“ и изгледа победата на ЦСКА с 3:0 над Арда. Той бе заел място в ложата на сектор "А". Според запознати въпросният играч е крилото на Ред Бул Залцбург Даниел Овусу, пише "Тема Спорт". 

Както е известно, 19-годишният ганаец се очаква съвсем скоро да бъде преотстъпен на ЦСКА. За това призна самият той преди няколко дни. За привличането на Овусу настоява лично треньорът на "червените" Саша Илич. 

През изминалия сезон ганаецът беше преотстъпен в сателитния клуб на Ред Бул – Лиферинг, който се състезава във Втора Бундеслига на Австрия.

Крилото започна лятна подготовка с австрийския шампион и дори взе участие в контролата с ЦСКА, прекратена при 2:1 за Ред Бул. Той обаче няма да остане в тима за новия сезон, от което ще се възползват "армейците". Те имат нужда от подсилване по фланговете, след като Саша Илич определи за ненужни Йоан Бай и Яник Вилдсхут.

Припомняме, че БЛИЦ първи писа, че ЦСКА взима играч от Ред Бул Залцбург

В ложата на „Българска армия“ вчера бяха още Димитър Бербатов, бившият му съотборник в ЦСКА и настоящ помощник-треньор в Локомотив (Пловдив) Константин Мирчев и Борис Станков. Срещата изгледа и целият щаб на дублиращия отбор на "червените" начело със Стамен Белчев, Живко Желев и Кирил Динчев.

Както БЛИЦ вече информира, ЦСКА се очаква съвсем скоро да представи и двамата футболисти, пристигащи от Норвегия - Дауда Бамба, играл за последно в турския Алтай, както и норвежки халф от норвежкото първенство.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа