Един от героите за ЦСКА Иван Турицов бе изключително доволен след победата с 2:0 над Сейнт Патрикс в Дъблин и класирането на "армейците" за плейофите на Лигата на конференциите с общ резултат 2:1. Именно той вкара втория гол, с който тимът елиминира ирландците и продължи в следващата фаза на турнира, където ще срещне Базел.

"С много характер и борба, така победихме. Играхме като семейство. Трябваше да подобрим агресията, да е на по-високо ниво от първия мач. Мисля, че бяхме по-добрият отбор от Сейнт Патркис. Бяхме по-добри и заслужено продължихме напред. Трябваше ни много този гол през първото полувреме, защото те играха много защитно и в първия мач. Днес също се опитаха, но като вкарахме гол знаеха, че всеки момент може да изгубят", заяви Турицов след мача.

"Много важен момент за мен при дузпата. Досега всяко изпълнение ми е такова. До последно гледах вратаря, видях, че се хвърля в другия ъгъл и вкарах. Нека се приберем, изиграем мача в неделя и после ще мислим за Базел”, добави защитникът.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК