Треньорът на ЦСКА Саша Илич не остана доволен от играта на футболистите си при равенството 1:1 с Локомотив (София), дошло след гол на резервата Браян Морено в 90-ата минута. Сръбският специалист коментира и предстоящото гостува не Македония (Гьорче Петров).

Продължават драмите с гостуването на ЦСКА в Северна Македония 

"Начинът, по който игра ЦСКА днес, не отговаря на начина, по който смятам, че трябва да играем. След това и съдиите са виновни, че играта се забавяше и Локомотив поведе, но и ние сме си виновни, че се вкарахме в тази ситуация", коментира Илич след мача от втория кръг на шампионата. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Още преди срещата говорихме, че ще имаме проблеми, ако не влезем добре в нея. Локомотив създаде своите положения и отбеляза“, каза треньорът на ЦСКА. Илич говори

"Не тренираме само статични положения, но основният ни проблем е, че не създаваме положения от игра. Единственото, което можем да направим, е да тренираме повече и да увеличим ефективността си в атака", подчерта спецът. 

Наставникът на ЦСКА говори и за предстоящия мач с Македония Гьорче Петров в Лигата на конференциите на 21 юли. 

„Наблюдавахме два техни контролни мача. Това е качествен отбор, който ще ни създаде проблеми. Не знаем къде ще играем и когато разберем, ще се напаснем според терена", каза Саша Илич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа