Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира представянето на футболистите си в контролата срещу Кариана (Ерден), спечелена с 3:1. "Добра проверка. Получиха възможност футболисти, които не играха много в последно време. Днес главното беше да покажем стабилност. Нямаме право на приятелски мач. За нас всеки двубой е официален. Има още много да се работи. Имаше някои добри неща, но трябва още", коментира треньорът на ЦСКА.

"Имам избор при определяне на състава. Разчитам на всеки футболист. Трябва да бъдем по-конкретни, да не допускаме голове след детски грешки и още повече трябва да работим над характера, борбата и единоборствата", подчерта Крушчич.

"След мача с Локомотив (Пловдив) имахме сериозен разговор с футболистите. Мисля, че разбраха ситуацията и сега всеки мач трябва да е като последен. Можем да издържим на напрежението. Няма как загубите да влияят или не - това е положението. Да, загубихме. Но поражението не бе закономерно, тъй като изпуснахме много положения", добави новият треньор на ЦСКА.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020